Doğu Türkistan Zulmü - Cin In Uygur Turklerine Zulmu Son Bulmuyor Ile Ilgili Fotograflar Resimler Gorseller : Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor.. 1862 yılına gelindiğinde ise bölge tamamen çin yönetimine geçer. Türkiye genelinde 100 avukat, 12 başlık halinde hak ihlallerinin sıralandığı dilekçeyi, bm i̇nsan hakları konseyi'ne gönderdi. Doğu türkistan yaklaşık iki yüz yıldır işgal altında. Doğu türkistan'daki zulmün yeni başlamadığı, yıllardan beri devam ettiği ve oradan kaçma fırsatı bulabilenlerin getirdiği veya yaşamaya devam edenlerin sızdırdığı bilgilerle bu zulüm gerçeği çok açık bir şekilde gün yüzüne çıktığı halde bu zulmü görmezden gelmek elbette mümkün değildir. Doğu türkistan'ın kısa tarihi, i̇slam tarihi açısından önemi, doğu türkistan'da yaşanan.

Bu uygulamaların adı işgaldir ve emperyalizmin bile daha gerisinde olan faaliyetlerdir. Konumuzda doğu türkistan'da uygur türklerine yapılan zulmü kınamak için paylaşımlar yapmayı amaçlıyoruz. Çin'in doğu türkistan'daki müslümanlara yaptığı zulüm, bir kez daha bm gündemine taşınıyor. Bence işin aslını artık kendi fikirlerini ayet ve kendi liderlerini peygambermiş gibi savunan ve bu savundukları insanların ' hatası bile yok' imajını halka yutturmaya çalışan televizyonlardan değilde. 1949'da çin tarafından ilhak edilen bölgede zulüm ve hak ihlalleri devam ediyor.

Dogu Turkistan Da Zulmun Belgesi Cinli Ogretmenden Uygur Cocuga Dayak
Dogu Turkistan Da Zulmun Belgesi Cinli Ogretmenden Uygur Cocuga Dayak from qha.com.tr
Çinliler, bir i̇slam toprağı olan doğu türkistan'a kazanılmış topraklar anlamına gelen sincang adını koydular ve burayı kendi toprakları olarak tanımladılar. Doğu türkistan 039 da çin zulmü başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. Türkiye'de çin devletine ve onun sembolü olan çin bayrağına saygı ve tahammül bu durumda iken, doğu türkistan da durum tam tersinedir. Şu an doğu türkistan'daki zulüm için elden bişey gelmiyor, dolayısıyla zulmü engelleyemiyorsanız duyurun diyerek lafa giriyorum. Uygurları bir engel olarak görmekte her türlü zulmü yapmaktan çekinmemektedir. 18 kasım 2016 cuma, 07:15. Doğu türkistan zulmü ile ilgili hazırladığımız bu belgeselde; Peki sizlere bir soru evet, doğu türkistan'da bu kadar zulüm oluyor ve biz bu zulme göz yumamaz, sessiz kalamayız.

Yüzyılda dünyanın dört bir yanında savaşlar, iç kargaşalar, toplu katliamlar, terörün her türlüsü insanlığa dehşet saçtı.

18 kasım 2016 cuma, 07:15. Çin devleti, bölge üzerindeki hakimiyetini kuvvetlendirmeye karşı en büyük engel olarak halkın i̇slami kimliğini görüyor. Doğu türkistan'daki 'soykırım'ı dünyaya bildirmek için çalışıyorum. (rabia kadir). Yalnızca 1997 yılında 500 kişi hakkında idam cezası verilmiş ve bu zulmü tatbik etmişlerdir. Dünya bu zulme göz yumuyor ve ses çıkarmıyor. Dünya tarihinde ilk kez, savaşlarda bu kadar çok sivil insan hedef alınarak öldürüldü. Doğu türkistan'ın kısa tarihi, i̇slam tarihi açısından önemi, doğu türkistan'da yaşanan. Doğu türkistan'daki zulme dur de! Doğu türkistan 61 yıldır işgal altındadır. Günümüzde 'doğu türkistan' olarak isimlendirilen bölge, aslında büyük türkistan'ın bir parçasıdır. Her türlü hak ve özgürlükleri elinden alınan uygur türkleri dini ve millî değerlerinden uzaklaşması için insanlık dışı zulme maruz bırakılmışlardır. Sizlerde sosyal medyada paylaşabilir bu 1949 yılından beri yaşanan zulme karşı duruşunuzu gösterebilirsiniz. Doğu türkistan da yapılan zulmü unutmayın.

İnsan hakları ihlalleri ve zorluklara karşı yardımlar ulaştırıyoruz. Doğu türkistan 61 yıldır işgal altındadır. Bu zulüm halkasına, her geçen gün yeni uygulamalar eklenmektedir. Çin'in doğu türkistan'daki müslümanlara yaptığı zulüm, bir kez daha bm gündemine taşınıyor. Arkadaşlar bu doğu türkistan olayının türkiyede ne boyutlara çekildiğini bu gün anlamış oldum.

Cin Le Iliskiler Iyi Ama Dogu Turkistan Da Zulum Var Yeni Asya
Cin Le Iliskiler Iyi Ama Dogu Turkistan Da Zulum Var Yeni Asya from www.yeniasya.com.tr
Sizlerde sosyal medyada paylaşabilir bu 1949 yılından beri yaşanan zulme karşı duruşunuzu gösterebilirsiniz. Toplam nüfusu 20 milyona yaklaşan doğu türkistan'da, 2000 yılındaki nüfus sayımı sonuçlarına göre yüzde 45'lik bir oranla uygur türkleri çoğunluğu oluşturuyor. Peki sizlere bir soru evet, doğu türkistan'da bu kadar zulüm oluyor ve biz bu zulme göz yumamaz, sessiz kalamayız. Doğu türkistan 61 yıldır işgal altındadır. 1933 ve 1944 yıllarında iki cumhuriyet kurulan doğu türkistan bölgesi, 1949'da çin halk cumhuriyeti tarafından işgal edildi. Doğu türkistanlı müslüman türkler, yaklaşık 250 yıldır çin egemenliği altında yaşamaktalar. Filistin halkı sattıkları toprakların bedelini ödüyorlar. 1949 yılında doğu türkistan'ı işgal etmiştir.

Ve o doğu türkistan ki;

Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın da çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi. Uygurları bir engel olarak görmekte her türlü zulmü yapmaktan çekinmemektedir. Doğu türkistan ile ilgili sözler. Çin devleti, bölge üzerindeki hakimiyetini kuvvetlendirmeye karşı en büyük engel olarak halkın i̇slami kimliğini görüyor. Doğu türkistan da yapılan zulmü unutmayın. Doğu türkistan'daki zulme dur de! Türkiye genelinde 100 avukat, 12 başlık halinde hak ihlallerinin sıralandığı dilekçeyi, bm i̇nsan hakları konseyi'ne gönderdi. Çolpan gibi aydınların hapishanelerde öldürüldüğü, yüz binlerce uygur türkünün toplama kamplarında tutulduğu doğu türkistan'da gelinen son durumu, çolpan'ın şiirlerinde sorduğu gibi biz de soruyoruz; Filistin halkı sattıkları toprakların bedelini ödüyorlar. Filistin'e gösterdiğiniz önemi birazda onlara gösterin. 300 yıllarından itibaren türk birliğini kurma çabalarına giren hun devleti, doğu türkistan'ı kendisine bağlamıştır. İşgalden bu yana 20 milyon doğu türkistanlı katledilmiştir. Çin'in doğu türkistan'daki müslümanlara yaptığı zulüm, bir kez daha bm gündemine taşınıyor.

Uygurları bir engel olarak görmekte her türlü zulmü yapmaktan çekinmemektedir. Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor. İnsan hakları ihlalleri ve zorluklara karşı yardımlar ulaştırıyoruz. Yaşadıkları zulmü duyurmak için bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu uygulamaların adı işgaldir ve emperyalizmin bile daha gerisinde olan faaliyetlerdir.

Uygurlara Cin Iskencesi Dogu Turkistan Da Neler Oluyor Euronews
Uygurlara Cin Iskencesi Dogu Turkistan Da Neler Oluyor Euronews from static.euronews.com
Müslümanın uslu durmayan kafirle diyaloğu ancak cihad iledir… doğu türkistan çin'li kafirlerin zulmü altında. Doğu türkistan yaklaşık iki yüz yıldır işgal altında. Çin, doğu türkistan bölgesine çeşitli teşviklerle çinlileri yerleştiriyor. Filistin halkı sattıkları toprakların bedelini ödüyorlar. Doğu türkistan 039 da çin zulmü başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. Doğu türkistan zulmü ile ilgili hazırladığımız bu belgeselde; Uygurları bir engel olarak görmekte her türlü zulmü yapmaktan çekinmemektedir. 18 kasım 2016 cuma, 07:15.

İnsan hakları ihlalleri ve zorluklara karşı yardımlar ulaştırıyoruz.

Çok meraklanmayın o vakit yakındır. Dünya bu zulme göz yumuyor ve ses çıkarmıyor. Güzel türkistan sana ne oldu? Bu tarihten sonra çin, türkistan müslümanlarını avucunun içine alabilmek için her türlü vahşi ve iğrenç vesileleri kullanmıştır. Doğu türkistan'daki halka uygulanan zulmün tek sebebi, halkın müslüman olması. Doğu türkistan coğrafyası bu tarihten sonra sırasıyla; Doğu türkistan'ın kısa tarihi, i̇slam tarihi açısından önemi, doğu türkistan'da yaşanan. Doğu türkistan yaklaşık iki yüz yıldır işgal altında. Doğu türkistan ile ilgili sözler. 1933 ve 1944 yıllarında iki cumhuriyet kurulan doğu türkistan bölgesi, 1949'da çin halk cumhuriyeti tarafından işgal edildi. Tarih boyunca hunlar, göktürkler, moğollar, ruslar gibi birçok devletin egemenliği altına girmiş olan doğu türkistan'da çin zulmü; Doğu türkistan'da bitmeyen çin zulmü. Yüzyılda dünyanın dört bir yanında savaşlar, iç kargaşalar, toplu katliamlar, terörün her türlüsü insanlığa dehşet saçtı.